Miért van az hogy utalom a törlesztőt a diákhitelemre, de azt látom, hogy havonta a törlesztésnek megfelelő értékkel csak nő a tartozás?
bővebben kifejtve:
tavaly ősszel felvettem, családi okok miatt...nem magamnak, nekem nem lett volna rá szükségem.
januárban kiiratkoztam, áprilisban jött is a papír, hogy fizessem. idén szeptembertől másik szakon tanulok tovább...
szeptemberig nem fizettük, mert apum vmiért nem tudta rárakni a számlájára, az utalást...akkor végre sikerült. szeptemberben egy összegben, az addig felhalmozott kb 17 ezres tartozásból 10et elutaltunk, októberben is 10ezer utalódott...novembertől visszatettük 5ezerre. ezek után kapom az sms értesítéseket, meg a telefon hívásokat, hogy törlesszek, mert a gép azt jelzi nekik, hogy eddig nem fizettem be semmit...
a hitelt nem apukám számlájára vettem fel...lehet az a probléma, hogy nem a saját számlámról megy a pénz? de a közlemény rovatban feltüntettük az adataim, és a szerződés számom vagy mim...
most akkor ilyenkor mivan? O.o
mivel most is még egyetemre járok, nem lehetséges a fizetés szüneteltetése?
Az ügyintézőhöz kell menni a befizetést igazoló papírokkal, és tisztázni a dolgot.
Remélem, megvannak!
Lehetséges a fizetés szüneteltetése. A honlapjukról töltsd le a megfelelő nyilatkozatot, töltsd ki és küld be postán.
De a tartozást rendezd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!