Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp faktoring mennyire rugalma...

Otp faktoring mennyire rugalmas, lehet velük egyezkedni, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
35000 helyett, csak 20000 tudtam fizetni a hitelemet, ezért felmondták, és a faktoringhoz kerültem, de nekik sem tudopm majd többel fizetni.
2011. nov. 23. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.
2011. nov. 23. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem rugalmasak!És sokkal többet kell vissza fizetned.
2011. nov. 23. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt mindjárt gondoltam, hogy többet kell visszafizetnem, de arra lettem volna kíváncsi, hogy a részletfizetésbe mennyire mennek bele ?
2011. nov. 24. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Bele mennek csak ők mondják meg mennyit fizess!Nekünk kb.70e volt mielőtt felmondta a bank,most 100e kéne fiteni nekik havonta :O
2011. nov. 24. 08:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy ha 70 ezret nem tud nekik kifizetni az ember, akkor 100 ezret hogy fog fizetni ? Nem értem milyen alapján gondolkodnak.
2011. nov. 24. 08:50
 6/8 A kérdező kommentje:
logika
2011. nov. 24. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs logika,ne is keressss benne!

A honlapjukon az van irva,hogy az ügyfélel együtt átnézik mi lenne a lagjobb és azt számitásba veszik. Nálunk nem vették.Több mint 100%-ot kérnek vissza! Na ezt hívják UZSORÁNAK! Amit elvileg a törvény büntet!!!!!!!!!

2011. nov. 25. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem rugalmasak. Én ugyanígy jártam 2009.03 hótól, kevesebbet fizettem, 4 hónap múlva felrúgták,így nem fizettem semmit, most voltam bíróságon az üggyel kapcsolatban. Ha ez nekik így jó, akkor legyen így. Így nem kapnak egy vasat sem. Hogy ebbe mi a logika? Hm..
2011. dec. 10. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!