Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Válóper, ugrott a fizim...

Válóper, ugrott a fizim 45%-a. A bank rajtam követelik a közösen felvett hiteleket, de azokat nem bírom már! A bankok sem rugalmasak (kértem tőlük 10 hónapot, hogy talpra álljak, új munkahely, stb. ), de semmi. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

1.Hogyan lehet egyezkedni a bankokkal?

2.Fel-e lehet függeszteni a banki végrehajtást, a válóper lezártáig, hiszen 50-50% lesz a hitel?

3.Ha nem, akkor van-e élet a halál után?

2009. máj. 11. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
A bankkal lehet egyezkedni, de a végrehajtást nem függesztik fel a válóper végéig, hiszen az bármeddig elhúzódhat. Ők fix időpontot fognak ajánlani. És mi az, hogy rajtad követelik a közösen felvett hiteleket? Én nő vagyok, de van természetes jogérzékem. Úgy látom szegény pasikat sorban szivatják az asszonyok. Talán mert hagyjátok magatokat. Most is azt látom, hogy én a férjemmel milyen gavallér és tisztességes voltam. A házból kapott egy lakás árát, amit be is rendeztem neki, pedig annak idején a rajta lévő ruhával, 25-30 hanglemezzel, egy írógéppen és némi ruhával költözött be hozzám. Dehát én ilyen vagyok. Azt ajánlom, akármilyen kevés pénzed van, fogadj egy ügyvédet. Valahogy bekkeld ki a rávalót, mert volt feleséged teljesen a padlóra küld. Ne engedj a 21-ből, mert vérszemet kap és még többet akar!
2009. máj. 11. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
A bank hogy lenne rugalmas...végülis szerződésben állsz vele. Ők teljesítették a részüket a hitelnyújtással és te felelősséget vállaltál érte. A banknak biztosíték kell, nem ígéret, hogy majd 10 hónap múlva neked jobb lesz. Ezt honnan lehet tudni? Ha úgyis váltok, nem lenne értelme a házat elárvereztetni, ha nagy hitel van ráterhelve? Akkor legalább a hitel miatt nem kellene aggódnod és a maradék pénzen tudnátok osztozni. Úgyis gondolom eladnátok a házat vagy az egyik fél kifizetné a másikat belőle, nem?
2009. máj. 12. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha végrehajtás alatt van,akkor kezdj el törleszteni és felfüggesztik!(végrehajtónál)
2009. máj. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!