Végtörlesztésnél mindegyik bank kéri a 20% önrészt?
Mi??
Nem!!!
Ha benne vagy a kedvezményes törlesztésben, kizárólag kamatjellegű díjat számíthatnak fel.
Amennyiben nem érvényes Rád, akkor a törvényben szabályozott, kizárólag a maximum 2%, melyet a fennálló tőketartozásból kell számolni.
Ha ez jelzáloghitel.
De, ha egy kicsit kifejtenéd, milyen hitel végtörlesztése, és milyen önrész, akkor könnyebb lenne.
Köszi
Cib banknál van életbiztosítással kombinált hitelünk :(
Ott azt mondták hogy csak akkor végtörleszthetünk ha befizetjük a 20%-ot.És ha lezárják a hitelünket csak akkor kérhetjük az ott összegyűlt pénzt.És ha felvettük az új hitelt akkor bele törleszthetjük az új hitelbe a biztosítós pénzt.Kicsit meg van keverve...
Én elég sok banknál érdeklődtem, de senki sem akar igazán forinthitelt adni végtörlesztésre.
Ez a 20%-os önrész csak a CIB-nél van.
Ha ezt kéri a bank, akkor ezt kéri.
Valakiktől kellene kölcsön kérni, és a biztosításpénzből visszaadni nekik.
Köszönöm a válaszokat.Akkor jól gondoltam hogy csak a cib-nél van ez :(
Be tudjuk fizetni a 20%-ot szerencsére de nekem az is érdekes hogy utólag lehet majd csak az új hitelbe beletörleszteni.De jó lett volna megszabadulni a hiteltől...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!