Mennyi idő a hitelbírálat a K&H banknál? Van aki mostanában kapott náluk fészekrakó lakáshitelt?
Figyelt kérdés
Mi április közepén adtuk be a papírokat, de az értékbecslő a banktól csak május elején ért el hozzánk, most várjuk az ítéletet, de meddig? A türelmem elfogyott, már teljesen ki vagyok borulva idegileg, senki nem tud semmit monadni, állandóan sírok, vége lesz egyszer?!2009. máj. 11. 17:39
1/2 anonim válasza:
Ezeknek a hiteleknek elég sok időbe telik a kifolyósítása! Egyrészt mert egy olyan rendszerbe kell bevinni őket ahol többszörös ellenőrzésen kell hogy átmenjenek.Másrészt most sokan vannak akik ilyen jellegű hitelt vesznek fel!
Készüljetek fel nem lesz egyszerű! de meg fogjátok kapni én is K&h s vagyok!Azon dolgozunk hogy az ügyfél minél hamarabb a pénzéhez jusson:) Sok sikert
2/2 Kaesh válasza:
Mi 3 hete adtuk be a papírokat és még arra se kaptunk választ, hogy megkapjuk e a hitelt vagy sem, még az értékbecslő sem jöhetett, meddig kell még várnunk egy válaszra, hogy megkapjuk e? A párom már teljesen kikészült idegileg, mert a vételár 75%-át már átadtuk a tulajdonosnak a szerződésekben foglaltak szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!