Hogy lehet készpénzt bankszámlára "rakni"?
és kell hozzá a személyim, a pénz és a számlaszám
más nem?
köszi:)
A legjobban úgy jársz hogy bemész abba a nevű bankba ahol a barátodnak van a számlája.
Bemész, kérsz sorszámot, ha nem tudod melyiket kell akkor biztonsági őrök szoktak segíteni. Majd odamész, odaadod a bankszámlaszámot hogy szeretnél befizetni erre ennyi összeget.
Írd le a bankszámlaszámot egy szép papírra amit oda tudsz adni és jól ellenőrizd le minden helyes legyen. Én azért szoktam mondani a személy nevét, címét hogy az ő számára szeretném, hogy tutira az övé legyen. Az ügyintéző szokta mondani hogy igen az övé. Ezzel én megerősítve érzem magam.
Amúgy függ az összegtől is, hogy mit kérnek. Az otp-ben mikor fizettem be 10e-ft-ot nem kértek személyit, annyit kérdeztek hogy akarok vmi megjegyzést az utalás mellé. Pl. hogy törlesztő, vagy ajándék vagy a nevem, hogy tudja hogy én fizettem be, de nem muszáj ilyet megadni.
De amúgy a legtöbb helyen személyit, lakcímkártyát kérnek, ugye a számlaszámot, pénzt.
Szerintem a postán drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!