Jártatok így? Én nagyon rosszul jártam.70. 000 FT-ra volt szükségem.
Első hallásra nagy belakságot csináltál. Pénzre volt szükséged és még te adtál. Ezt a hiszékenységet használta ki az illető.
Az utalás bizonyítékként megvan, mehet a rendőrségi feljelentés (bár a banki átutalás időtartama lehet 1-2 nap, nem biztos, hogy ma már meg kellett volna érkeznie).
Megvan a szám,persze!
Voltam bent a banknál és nem volt semmi tranzakció a számommal,szóval nem is indított meg utalást rá.
Egy befizetetlen számla miatt nem lesz bírósági per. 1.000.000 alatti követelés esetén fizetési meghagyást kapsz, ekkor a megadott ügyvédi irodát felhívod, részletfizetésben megegyeztek és éled tovább az életed.
Amúgy meg ez akkora átverésnek tűnik, ahogy azt illik. Ilyennek sosem szabad bedőlni.
Az a baj, hogy a követelések behajtási eljárásával kevesen vannak tisztában így az ilyen csalók ilyenkor hülyére keresik magukat.
Sajnos arra a pénzre keresztet vethetsz. Elég magas tanulópénz volt :(
Alapszabály: ismeretlennek csak annyi pénzt utalunk/adunk, amennyit nem sajnálunk, ha elveszítünk. Különben is rossz duma, átutalod a pénzt az ügyvédre, aztán odamész az ügyvédhez? Miért nem vitted inkább magaddal kp?
Jelige: Lehúztak, most én húznék le valaki mást.
Nem hiszem el, hogy ilyen szellemi fogyatékosok léteznek.
Nem lehet semmi ember, neked kell pénz, és te adsz neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!