Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudnék egy héten belül...

Hogyan tudnék egy héten belül 75 ezer forinthoz jutni?

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen hutelem de az a gond, hogy jelenleg munkám, jövedelmem sincs. Nem tudok kitől kérni de az albérletet és a rezsit hétfőn be kell fizetnem! Valamilyen hitel kellene amit gyorsan folyósitanak havi 5-10 ezer a részlet és egy éven belül megszabadulok tőle!
2011. nov. 14. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Erre kiváncsi vagyok!
2011. nov. 14. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
jövedelem nélkül nem ad senki.adj el valamiket a vaterán
2011. nov. 14. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is adj el dolgokat, és mondd fel az albérletet, mert nem fogod tudni fizetni, ha nincs bevételed. Előzd meg a bajt.
2011. nov. 14. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Ma tudtad meg hogy egy jövőhéten kell fizetni?
2011. nov. 14. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
A jövő hónapban majd jön az újabb rezsi, amit szintén a nem létező jövedelemből kell majd befizetni.
2011. nov. 16. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, azt tudtam meg most, hogy a párom irt egy smst, hogy nem kell neki már terítenem mert nem jön haza.... cuccai minden nélkül lelépett itt hagyott a gyerekkel én pedig nem rég lettem munkanélküli...
2011. nov. 20. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ó, értem. Igazán sajnálom. De sajnos 1 hét alatt nem lehet szerezni ennyi pénzt. Szülőktől esetleg? De a Provident-et ne próbáld meg, hatalmas kamattal dolgoznak.
2011. nov. 20. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Annak a lelépésnek is volt előszele!!!!!
2011. nov. 20. 17:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Semmi előszele nem volt ne tudd már jobban... soha egy hangos szó nem volt minen nap órákat beszélgettünk ma sem tudom még miért volt...
2011. nov. 22. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha csak úgy lelépett: megérett a lapát és elhúzott; majd visszajön hozza a lóvét; átcuccolt egy másik csajhoz, kihez már régóta járt! Ilyen krapeknek szültél, vagy csak véletlen? Szüleid nem tudnak segíteni? Ha nincs munkád irány vidéki albi, hisz úgyis mindegy!
2011. nov. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!