Mi számít 3 hónapos munkaviszonynak a Bank szerint?
Figyelt kérdés
Ha feb. 10 óta dolgozom bejelentve, az már három hónapos munkaviszonynak fog számítani május 10-én?
Ha már 3 munkabér érkezett a folyoszámlára de az első csak 1/3-a a rendes munkabérnek, mivel csak 10.-től voltam bejelentve.
Hitelkártya igényléshez kérdezem.Mind a 3 összeg nagyobb mint a Ászf-ben megnevezett minimális kereset a kártyaigényléshez.És nem vagyok próbaidőn.Munkáltatói igazolást nem szeretnék kérni, sok macera, meg fura helyzet.
2009. máj. 8. 10:39
1/2 anonim válasza:
Mutasd be a munkaszerződésed, szerintem az és a megérkezett fizuk elég lesz.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a 3 hónap (90 nap) munkaidő kell, tehát valószinűleg elfogadják a febr. 10-i kezdést. Ez szerintem azért kell nekik, mert általában 90 nap a próbaidő, ami alatt bárkit könnyen elküldhetnek, utána macerásabb, és sokkal ritkább is, hogy elküldik az embert. A bank viszont azt nem tudja, hogy te próbaidőn vagy vagy sem. De munkáltatói nélkül hogyan igazolod azt, hogy mióta dolgozol ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!