Miért nem hivhatom fel a hitelszolgáltatót a férjem nevében? (Credigen)
Figyelt kérdés
Itt van a szerződés szám,személyi meg minden.. Férjem dolgozik,segiteni akartam neki.:(2011. nov. 4. 15:36
1/5 anonim válasza:
Mert attól hogy nálad van mindene nem feltétlen mondasz igazat... nem feltétlen vagy a felesége stb. te sem hinnéd el egy ismeretlennek hogy ha azt állítaná hogy ő valakinek a valakije és az ő nevében pénzt kérne például:)
2/5 anonim válasza:
A bankok csak a hitelfelvevővel tárgyalnak. Telefonon pedig még külön be is azonosítják.
Ez egy biztonsági előírás.
3/5 A kérdező kommentje:
Épp az lenne a kérdés hogy miért nem érkezik már meg a túlfizetése? Azt mondták 1 hónapja amikor kaptam tájékoztatást h 1 hónap. Azóta már eltelt 2hónap..
(Túlfizette a hitelt és most a Credigen tartozik nekünk..)S jól jönne az az 1havi összeg..
2011. nov. 4. 16:35
4/5 anonim válasza:
Nem ismerem a Credigent, de voltam hasonló cipőben. Én a Cetelemmel jártam úgy, hogy havi 10E volt kereken a törlesztőm. Az egyik hónapban összekavarodtam és csekken is és utalással is kifizettem azt a hónapot. Az eredménye az lett, hogy NEM "kaptam" egy "szabad" hónapot, hanem egy hónappal rövidebb lett a futamidő.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez a megoldás is szimpi ám:)
2011. nov. 4. 17:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!