Mennyi az egyszerre maximálisan felvehető összeg bankautomatából?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 16:20
1/9 werte válasza:
A legtöbb bank egy keretet engedélyez, amit személyenként változtathatunk, amint a bankban elintéztük. Amúgy 1 nap max. 100e Ft-t vehetsz fel! Ennél többet, vagy kevesebbet a BANKi intézkedésed után lehetséges
2/9 A kérdező kommentje:
asszem félreérthető a kérdésem:) igen a banki limitet ismerem,arra vagyok kiváncsi hogy mennyit ad ki egyszerre az automata?!
2009. máj. 4. 16:34
3/9 anonim válasza:
Én már vettem fel 300 ezret is (ennyi volt a limitem), de hogy mennyi pénz van egy autómatában és hogy milliókat is fel lehet-e venni azt nem tudom.
4/9 A kérdező kommentje:
azt is tudom hogy sok millió van bennük:) engem az érdekel hogy mennyit lehet egyszerre bepötyögni amit ki is ad egy tranzakcióval?!
2009. máj. 4. 16:54
5/9 werte válasza:
igy írva a kérdésed is más. Amekkor aa LIMITED. Ha pl: több millió, annyit ad ki az automata amennyi a gépben van! Ha többet ütsz be mint amennyi benne van, kiírja hogy nincs készleten annyi az automatában! ->ezt már tapasztaltam de csak 50.000ft kivételnél és csak egyszer
6/9 anonim válasza:
Tévedés, hogy "annyit ad ki amennyit beütsz."
Amúgy automatától és töltöttségtől függ. Van automata, amelyikben tízezres a legnagyobb címlet, és egy tranzakcióval max. húsz bankjegyet tud kiadni > Vagyis az egy tranzakcióval elérhető összeg 200.000 Ft.
De létezik olyan automata, amelyik ötven bankjegyet ad ki, és húszezres is van benne, vagyis abból 1.000.000 Ft-ot tudsz egy tranzakcióval (megfelelő fedezettség és limitösszeg esetén) felvenni.
Tehát ez automatától függ.
7/9 anonim válasza:
Ötven bankjegynél többet kiadó automatával még nem találkoztam. Nekem egy tranzakcióval a legnagyobb felvét 800e Ft volt, és ezt egy tranzakcióval meg tudtam valósítani.
8/9 A kérdező kommentje:
Nos,ma megkaptam a választ az adott automatából 200ezernél többet nem lehetett kivenni.
2009. máj. 5. 16:01
9/9 A kérdező kommentje:
mármint egy tranzakcióval!
2009. máj. 5. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!