Olyan irjon aki nem tud végtörleszteni?
Biztos megpróbáltál minden lehetőséget? Szerintem amíg le nem jár a végtörlesztési időszak, mindenképp érdemes folyamatosan figyelni, milyen új lehetőségek jelentek meg. Azért nem találsz olyat, aki kijelenti, hogy nem tud végtörleszteni, mert még semmi nem biztos, és a legtöbben gőzerővel keresik a lehetőségeket.
Nagyon hamar feladtad, még bármi lehet. Egy héten egyszer legalább mindenképp megéri tájékozódni, hátha tudsz valamit tenni te is.
Szia!
Mi sem tudunk végtörleszteni, bár mi annak idején elég jól jártunk. A havi törlesztőnk most jár ott, ahol 4 éve kezdődött volna ft hitel részlete. Egyébként szerintem nem biztos, hogy azok járnak jól akik végtörlesztenek. Ettől függetlenül még az év vége előtt én is be fogok menni a bankba, hogy mondjanak valamit. Úgy gondolom, hogy a veszteséget a bankok így is úgyis áthárítják az ügyfelekre. Ne legyen igazam!
Mi sem tudunk. Pedig van majd 3millió megtakarítás, család is tudott volna adni valamennyit, a jövedelem elegendő, mégsem tudunk.:(
Annyira lement a lakás ára, hogy még így is hiányzik néhány százezer ft ahhoz, hogy adjanak hitelt. Ez az ára annak, hogy annó 5% önerővel vettük a lakást.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!