Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha elvesztem a K&H-s bank...

Ha elvesztem a K&H-s bank kártyámat akkor kell fizetni valamit a banknak? Mert elméletileg az a bank tulajdona.

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 09:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy is meglenne szüntetve a számla, de most el is veszett.
2011. okt. 9. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha meg lett szüntetve a számla, akkor elvileg bevonták a kártyát.

A kártyaletiltásért és újragyártásért szoktak költséget felszámolni.

2011. okt. 9. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, úgy gondolta, hogy eztán akarja megszüntetni.

Nem kell fizetni, csak ha újat kérnél. De ez már nem játszik.

2011. okt. 10. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
A számla megszüntetésénél bevonnák a kártyát, de ha nem vonják be akkor sem lenne tovább használható.
2011. okt. 10. 20:35
 5/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
2011. okt. 11. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Bár ha dombornyomott kártyád van, akkor problémázhat a bank, hogy először szolgáltasd be.

Persze azt is el lehet veszíteni, úgy, hogy el kell, hogy higgyék végső soron.

2011. okt. 12. 15:16
 7/8 Tündianya ***** válasza:
Ha meg van szüntetve a számla, akkor vissza kell adni a kártyát. De az ügyintézőnek elmondod, hogy elveszett, akkor beírja, hogy elveszett és nem kell leadni. Neki sem kell így elszámolni vele. Fizetni nem kell, csak, ha nem lett volna megszüntetve és kérsz újat, akkor került volna pénzbe. K&H-s dolgozó vagyok. Úgyhogy tényleg ennyi. :)
2011. okt. 15. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a dombornyomott kártyával (mivel offline) vissza lehet élni, tehát addig nincs megszüntetés ameddig a kártyabirtokos nem adja le.

Persze azt is el lehet veszíteni.

2011. okt. 17. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!