Hol lehet kapni kölcsönt 57. 000 Ft nyugdíjal?
Figyelt kérdés
A mamámmal Kb.100.000-120.000 Ft hitelt szeretnénk felvenni ! Az a gond hogy nagyon sűrgösen kellene a pénz . De a mamámnak csak 58.000 Ft nyudíjt kap. És így sajnos nem kapunk hitelt ! Sok bankot megpróbáltunk már de azt mondták nekünk hogy ha 58.000 Ft a havi keresetünk akkor nem adnak ! Mit lehet még tenni ?? Könyörgöm segítsetek !!!!!2011. okt. 2. 16:52
1/10 anonim válasza:
Úgy tudom a minimálbér alatt nem adnak hitelt.
2/10 anonim válasza:
kizárt hogy ennyire adjanak kölcsönt
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom ! De nincs valami ötletetek ???
2011. okt. 3. 12:06
6/10 Shibuya1975 válasza:
Szerintem a Provident siman ad. Sajnos magas a kamata de gyors es par szazezret odaad.
7/10 anonim válasza:
talán a Provident...
a fogyasztói csoportok által kínált hitelekbe meg NE menjetek bele...! Nem tudom, h adnának-e egyáltalán, de meg se próbáljátok! Az mind átverős!
8/10 anonim válasza:
ekkora keresetből hogy akarjátok még a hitelt is törleszteni? vagy az nem számít?
9/10 apoi válasza:
Őszintén mondd meg!
A szomszédodnak Te adnál, ha ilyen feltételekkel kérne tőled?
10/10 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozom mivel még csak 15 vagyok . De bármit megtennék vagy bármilyen munkát amit megtudok csinálni elválalnék hogy segíthessek !
2011. okt. 7. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!