Vett fel valaki a Brokernettől hitelt?
Lakást szeretnénk venni,és ma hívtak a brokertől van esélyünk rá!
Esetleg van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?mennyire megbizhatóak?
vagy valakinek van itt hitele már?
Köszi a választ!
mi még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak!az ingatlan már ki van nézve de foglalozni még nem voltunk.
bonyolult is a helyzetünk.
végül csak megkötöttétek a szerzödést?
én a helyedben elmennék egy díjmentesen dolgozó hiteltanácsadóhoz, majd a brókernethez is, úgy látod a különbséget és azt is, hogy megéri-e 1-2-3 %ot fizetni (nem tudom most mennyi a tarifa)azért, amit más ennek a díjnak az elkérése nélkül tesz meg...
Nekem volt kollegám dolgozik a brókernetnél. Volt nálam a főnökével, elmondták,hogy mennyire hiperszuperek. Én nem gondoltam, hogy nekem megérné náluk dolgoznom.
Ügyféltéren 2 olyan ügyféllel találkoztam, aki megfordult náluk. Egyik sem náluk intézte végül a hitelét :))))
Mindkettőnek a kalkulációját láttam. Az elsőnek egész korrekt volt,csak az ügyfél végül egy olcsóbb, nem kombi hitelt választott...
a másik üf. kalkulációját nem minősíteném... a 3 név nélküli ajánlat mindegyike egy banktól származott... azt az ajánlatot én nem nevezném banksemlegesnek...
Tudtam hogy nem lesz könnyü a dolog!
köszi a válaszokat! mindennek utánna fogunk nézni.
a kombi hitel miért nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!