Az albérlőm havonta fizeti a díjat internetes bankon keresztül a számlámra. Hogy tudok én is utalni mások számlájára?
Figyelt kérdés
Nekem nincs még internetes bankos számlám, de egyszerűbb lenne online intéznem az utalásaimat nekem is. Bankba muszáj elmenni ezért külön számlát nyitni? Hogy működik?2011. aug. 27. 23:42
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen bemész a bankodba,és igényled a netbank szolgáltatást.Én OTP-s vagyok,és van havidíja...+ elmagyaráznak,és megmutatnak mindent, hogy hogyan kell csinálni.
De arra ügyelj, hogy a másik bankba való utalás is pénzbe kerül.Legalább is az OTP.-nél!Kérdezz rá, hogy minek mennyi a díja stb..
2/5 anonim válasza:
Menj be a bankba és kérdezd meg a lehetőségeket.
Szerintem minden bankban van olyan számlacsomag, ahol a netes átutalás ingyenes.
Nekem pl. ez van:
3/5 anonim válasza:
Az OTP-nél az elektronikus számlacsomagban ingyenes az utalás minden bankba. Nekem is az van és az összes csekkemet neten utalom.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Tehát akkor mindenféleképpen be kell mennem személyesen a bankomhoz, hogy elintézzem a netes utalásokat?
Elég sokat dolgozom, éjjel-nappal úton vagyok kocsival, tehát ezt macerás lesz így elintéznem, azért köszi nektek.
2011. aug. 28. 14:33
5/5 anonim válasza:
Ha te utalod a szolgáltatóknak a díjakat a saját netedről, azért nem biztos, hogy jobban jársz, mintha ők emelnék le a banktól! Ugyanis ebben az esetben ki kell állítani a csekket, postázni is kell, és ennek a költségeit biztosan rád hárítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!