Axa KamatHozó Bankszámla. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Az Axa.hu azt írja: "Kamatfeltételünk nem akciós jellegű. A mindenkori MNB alapkamathoz rögzítettük a látra szóló kamatunkat, ezzel garantálva a kimagasló hozamot. A bankszámlán elérhető éves látra szóló kamat az MNB alapkamat 0,75%-kal csökkentett értéke. Jelenleg az alapkamat 6,00%, így tudunk 5,25%-os kamatot ajánlani Önnek." Ítt azt írja hogy ÉVES LÁTRASZÓLÓ KAMAT.
Ugyanakkor lejjebb már azt írja hogy a kamatokat havonta írják jóvá, a hónap utolsó napján. Most a pénzem 500.001 FT felett havonta kamatozik 5.25%-ot vagy évente??
2011. aug. 20. 16:33
1/7 anonim válasza:
A kamat évre van megállapítva. Tehát pl. ha van 1000000ft-od, akkor egy évre 5.25%-kal számolva 52500 Ft kamatot kapsz. Lejön belőle a bankadó, és a bankadóval csökkentett összeget írja jóvá a számládon, 12 részletben.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor gyakorlatilag ez azt jelenti hogy 1000000 Ft után havonta csupán 4300Ft ot kapok? Nem kevés ez?
2011. aug. 20. 17:33
3/7 anonim válasza:
Annyit kapsz azért :) Nem számoltál a 16%-os kamatadóval (nem bankadónak hívják egyébként). Hogy jó-e? Nagyon jó! Még mindig kb. a háromszorosa, mint amit a legtöbb folyószámlán el tudsz érni lekötés nélkül. Ez szerintem elég nagy dolog...
4/7 anonim válasza:
Bocsánat, annyit azért NEM kapsz, azt akartam írni.
5/7 Jeszenszky Attila válasza:
A piacon jelenleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb.
6/7 anonim válasza:
Első hozzászóló vagyok: bocs, valóban nem bankadó, hanem helyesen kamatadó, ahogy lejjebb javítottak is.
7/7 anonim válasza:
A legjobb az axa, csak nézd meg az otp ajánlatait (ja és ne felejtsd el hogy ott aztán résen kell lenni, mert mindig elsunyizzák a költségeket úgy, hogy majd te kikeresed magadnak a hirdetményből, igen ám de addigra már aláírtad a szerződést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!