Hogyan lehet bankkártya nélkül utalni?

Figyelt kérdés
ha nincs bankkártyám akkor ugy hogy pl egy otp-s bankba bemegyek és tudok utalni pl egy raifaisen bankos kártyárais?
2011. aug. 17. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Kártyád nincs, vagy számlád se? Ha nincs számlád, akkor bemész egy raiffaisenbe, és megmondod, hogy x számlára szeretnél pénzt befizetni.
2011. aug. 17. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
semmim sincs én 16/f vok én nem akarok mindig anyámnak szolni hogy ide oda utalgasson hanem egyszerűbb ha én elintézem
2011. aug. 17. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
és más banktól nem lehet utalni? pl.: otp-ről raifaisen-re
2011. aug. 17. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A bankszámlán történnek a pénzműveletek, a bankkártya csak egy eszköz, melynek segítségével lehet használni ATM-et, fizetni vele, stb.

Bankszámlád lehet bankkártya nélkül is. Így is lehet használni a bankszámlát utalásra és pénzfogadásra egyaránt, csak ugye ilyenkor nincs ATM használat és vásárlás, csak utalás és pénzfogadás.

Ha utalsz, akkor nem bankkártyára utalsz, hanem bankszámlára.

Ha van bankszámlád, akkor elég bemenni a saját bankodba és megadni a számlaszámot és a nevet, hogy kinek-mekkora összeget utalnál.

Ha nincs bankszámlád, akkor csak befizetni tudsz a célszemély bankjában. Itt is kérik majd a számlaszámot, nevet és az összeget.

2011. aug. 17. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

bankfiókban csak befizetni tudsz

raifeisen számlára raifeisenben

otp számlára otpben

2011. aug. 17. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
amúgy miért nem kéred meg anyukád, hogy nyisson neked pl egy cib cibezz számlát?
2011. aug. 17. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
mert nincs szükségem rá és az még +pénz havonta hogy azt kezelik meg ilyenek
2011. aug. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!