Ha véletlenül kétszer utaltam a vételárat a vaterás eladónak hogy kérjem számon rajta?
Figyelt kérdés
vissza fogja adni? vagy elküldi a csomagban? mi ilyenkor a teendö? még nem válaszolt a levelemre.2011. aug. 12. 21:33
11/13 anonim válasza:
A saját bankodba bemégy és megkéred az ügyintézőt, hogy téves utalás miatt hívja vissza az összeget.
Nekem is volt már ilyen. Kaptam egy utalást és az utaló szinte azonnal vissza is hívta. Téves utalás miatt.
Ha már jóváírták a fogadó számláján akkor már egy kicsit lassabb lesz a visszahívás.
12/13 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, az eladó simán visszaküldte, még rendes is volt, mert nem vonta le az utalás költségét, pedig mondtam hogy nyugodtan....
13/13 A kérdező kommentje:
Vissza utalta a pénzt, rendes volt.
2011. aug. 22. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!