Most ez mit jelent? 15000Ft-ot kapok csak vissza? De hisz már 1400000ret befizettem. Kép az alján!
2011. aug. 11. 21:45
1/20 anonim válasza:
Én inkább a maradék 1.400.000 Ft miatt aggódnék. Tudod 2/3.
2/20 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem! Miért kellene aggódnom?
2011. aug. 11. 22:22
3/20 anonim válasza:
Tudod a többin már osztozott a debreceni stadion meg a BKV
4/20 anonim válasza:
de azé a 377 forintot hagyd ott
5/20 Chrisstian_ válasza:
szerintem inkább örülj, h nem egy csekket küldtek, h ennyit kell még befizetned...
6/20 anonim válasza:
Ez nagyon durva. Én az ING-nél összesen nem fizettem be félmillió forintot, és arra kaptam 48ezer Ft reálhozamot.
7/20 anonim válasza:
anyám is 50000ft körül kapott pedig alig 600000ft befizetése volt...(otp)
8/20 A kérdező kommentje:
De pont az volt a kérdés, hogy most ténylegesen annyit kapok? vagy csak én értelmeztem félre???
2011. aug. 11. 22:37
9/20 anonim válasza:
Igen, annyit kapsz. És aki a befizetett milliót nézi az fogja már fel, hogy az nem az ő pénze. Tudja szabadon bármikor használni? NEM! Majd ha nyugdíjas lesz abból kap nyugdíjat. Ha az államnak fizeti, ugyan ezt a nyugdíjat az állam fizeti neki. Ennyi...
Amúgy én sem kaptam szinte semmit, de tisztában is voltam vele. Sajnos ez van... :/
10/20 anonim válasza:
Nem te fizetted be, hanem az állam. Legalábbis ha nem a te neveden lévő virtuális számlára kerül, akkor sem a kezedbe kapod, hanem az államé lett volna 13 évig. Sőt. Ha oda került volna, akkor 15000Ft-ot sem kaptál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!