Paypal számla nyitás, hogyan kapcsoljam össze a 2 számlát?
Figyelt kérdés
OTP és vagyok.Most regisztráltam paypal ra és nem tudom hogyan kell pénz utalni paypalon.
Úgy szeretném hogyha paypal ról utalok akkor az OTP és számláról vegye el a pénzt.Szóval nem akarok paypalra utalni otp ből.Itt kell hozzá adni az otp és számlát nem?
de nem engedi.. Valaki írja le hogyan tudok számla feltöltés nélkül utalni,úgy hogy az otp számláról utalja le.
2011. aug. 11. 12:59
1/1 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy én nem ismerem elég jól a paypal-t, de amit belinkeltél, az csak azért kérik, hogy ellenőrizzenek, érvényes-e a regisztráció, a számla.
Én mindig utalok először a paypal számlára, utána fizetek onnan. De ha tud valaki olyan megoldást, amit Te is szeretnél, az nekem is jó infó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!