Paypalon ha pénzt szeretnék feltölteni a számlámra, akkor? (lent)
Figyelt kérdés
Elég annyi, hogy bemegyek egy unicredit bankba, és befizetek x összeget a számlájukra az én azonosítómmal a megjegyzés rovatba?
Szimplán csak regisztráltam az oldalukra, e-mailcímem megerősítettem, de bankkártyát nem csatoltam a fiókomhoz, tehát unverfied vagy ok még, gondolom ez nem baj.
Köszi
2011. aug. 3. 14:04
1/5 anonim válasza:
nem lehet befizetni, csak utalni vagy kártyát csatolni a PP számlához
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha összekapcsolom a bankkártyámmal a paypalt, tehát verified leszek, nem is kell külön pénzt raknom a pp számlámra, közvetlenül tudok fizetni e nélkül is, jól értem?
A bank account hozzácsatolására mikor van szükség?
2011. aug. 3. 14:21
3/5 anonim válasza:
ha kártyát csatolsz, akkor nem kell pénzt feltöltened rá, viszont az aktuális árfolyamon fogják váltani
számlaszámot lehívásnál kell ozzákapcsolni
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megspóroltál egy sorban állást az unicreditnél nekem!
2011. aug. 3. 14:48
5/5 A kérdező kommentje:
Az szerinted baj még, hogy regisztrációnál ékezet nélkül adtam meg a vezetéknevem, a bankkártyámnál pedig ékezettel van? Vásárlásra értem ezt. Már írtam nekik névváltoztatási kérelmet, csak a múltkor is 3 nap volt mire elvégezték, az egyik vásárolni valóm pedig letelik addigra.
2011. aug. 3. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!