Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnan van ennyi Svájci Frank?

Honnan van ennyi Svájci Frank?

Figyelt kérdés

Iszonyat drágán adják, és mégis mindenki veszi. Igaz Svájc gazdag ország, de kicsi. Egy idő után elfogy a fedezete, nem? Vagy hogyan van ez? Na meg ha kis ország, könnyű nekik kimenni a határon túlra vásárolni, meg üdülni, mert minden rohadt olcsó nekik, a svájciak meg spórolósak. Az meg az ország gazdasága ellen hat.

Nem fog kifogyni a pénz? Mert akkor nyomatni kell, az meg inflációt okoz. (Jó tudom, ilyenkor nem feltétlenül fizikailag mozognak a bankók, de azért ott kell lenniük egy páncélszekrényben valahol.)

2011. aug. 1. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nincs fedezet már régen ezekre a pénzekre

virtuális, számítógépes jel a pénz ma már

2011. aug. 1. 21:18
 12/12 anonim válasza:

én nem tudom hogy a ...-ba képes az a vacak ennyi bajt hozni, minden ki...tul drága, na most meg itt szitkozódok XD, piszkosul pipa vagyok, hogy törlik az oldalam, mert nem biztosítsák ingyenesen a szerkesztést rajtam spórolnak és még jó pár netes haveron,

az volt a logójuk, hogy ingyenesen biztosítsák a honlapszerkesztést, de ez még áprilisban volt, de még most is az a szar van kinn nekik, a hülye frank miatt van, hogy már nincs rá keret, hogy éljenek az emberek, ne csodálkozzanak, hogy ennyi öngyilkos van, már nekem is megfordult a fejemben a dolog, na meg az ellentétje is

15L már az ilyenkorúakat is megviseli ez a szarság

2011. aug. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!