Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van esélyünk hitelre így?

Van esélyünk hitelre így?

Figyelt kérdés
94.000 a bejelentettem, a párom gyesen van, de adóstársnak van egy személy aki segít 74.000-res bejelentéssel. 3 millió az összeg amennyiért a házat vennénk, gondolom erre menne a jelzálog. Önerő nincs... Másik házat is kell jelzálogoztatni? Melyik banknál lenne így nagyobb az esély?
2011. júl. 31. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi úgy csináltuk annak idején, 2005-ben, h vettünk fel SZEMÉLYI KÖLCSÖNt (600.000 Ft), ez kellett, mert ez volt a foglaló. Ez volt az önerőnk is :)

Vegyél fel egy másik banktól pénzt (mondjuk mi azt is ugyanattól a banktól vettük fel), és már meg is van az önerőd!

2011. aug. 1. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

900 ezer önerő kellene,ha jól számolom, szerintem a 94ezerre megkapod. Esetleg az adóstárs is vesz fel valkamennyi személyi hitelt, ha Te nem is kapsz ennyit. Párom is kapott az otp-től 2 éve 800ezret kb. ugyanerre a fizura (mondjuk neki ez a tényleges keresete).

2011. aug. 1. 14:19
 13/16 A kérdező kommentje:

Az adóstársat nem kérném meg semmilyen körülmények között, hogy vegyen fel hitelt az én/mi kedvünkért még az is elismerésre méltó, hogy azért hogy nekünk jobb legyen leterhelteti magát kb 15-20 évre, még akkor is ha a feleségem húga, nem lenne köteles...

Most annyiban maradtunk hogy 7végén eljön a hitelügyintéző, megnézzük a házat kb megsaccolja mennyit is ér és hogy tudnánk megkapni önerő nélkül. Azt mondja valószínű többre becsültetjük fel és a különbözetet jövőre mikor az adóbevallás lesz mi fizetjük ki az eladó helyett, és így senki sem érezheti átvágva magát... De volt még más egyéb ötlete is aminek nagyon örültem ilyen feltételekkel...

Köszönöm a válaszokat, főleg a használhatóakat!

2011. aug. 1. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:

sok sikert! Majd megírhatnád, mit mondott a hitelügyintéző!

Köszi

2011. aug. 1. 19:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Rendben szombat este jön valamikor 8-9 után ha haza érünk írok!
2011. aug. 1. 20:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Ma volt a hitel ügy intéző és mivel megígértem hogy írok így leírom mi volt.

Minden szépen rendben halad, hitelképesek vagyunk, elég a bejelentett munka és a gyes+családi. NEM kell önerő (kp) de viszont kell egy plusz ház jelzálog fedezetnek.

Így nagy valószínűséggel már az új lakásunkban karácsonyozunk, mivel csak ezen múlik meg kell fűzni a párom szüleit és ha bele mennek minden jó lesz szerencsére... Már csak bizakodok holnap délutánig... Nem akarok előre inni a medve bőrére de kicsit nyugodtabb vagyok mint mikor kiírtam a kérdést.

2011. aug. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!