Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi önrésznek kellene...

Mennyi önrésznek kellene lennie? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Egy 8-9milliós panelt szeretnénk venni, és ahogy tudom, ahhoz, hogy hitelre vehessünk, kell lennie önrésznek is. Ehhez kb mennyi kellene?
2011. júl. 27. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
3 millio kb, és egy másik ingatlan fedezet is.
2011. júl. 27. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:

25% önerő kötelező. Ha a jövedelmed megfelelő a bank nem kér többet. Ha a jövedelmed nem elég a banknak a felvenni kívánt hitelhez, akkor kellhet több önerő. Önerőt ki lehet váltani pótingatlannal.

Mennyi az igazolható nettó jövedelmed?

2011. júl. 27. 20:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Én most gyeden vagyok, 14hónapos a lányunk, férjem amit igazoltan kap a bankszámlánkra, az 80-90ezer ft.
2011. júl. 28. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
és abbol hogy tudtok hitelt fizetni? arra nem kaptok hitelt
2011. júl. 28. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Tavaly vettünk fel, akkor kaptunk rá.
2011. júl. 28. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:

szia, tegnap küldtem Neked emailt is.

Ez a jövedelem megfelel egy 6,75milliós hitel felvételéhez. (9milliós vételár esetén ennyit lehet max felvenni)Említett összeg 20 év futamidővel 54-61ezer ft/hó lenne.

A gyeded társigénylőként elfogadható jövedelem.

Hol kerestek ingatlant? Milyen típusút?

Hitelt önállóan szeretnéd majd intézni vagy esetlegesen elfogadod hiteltanácsadó segítségét?

2011. júl. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!