Mennyi önrésznek kellene lennie? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Egy 8-9milliós panelt szeretnénk venni, és ahogy tudom, ahhoz, hogy hitelre vehessünk, kell lennie önrésznek is. Ehhez kb mennyi kellene?2011. júl. 27. 13:06
1/6 anonim válasza:
3 millio kb, és egy másik ingatlan fedezet is.
2/6 anonim válasza:
25% önerő kötelező. Ha a jövedelmed megfelelő a bank nem kér többet. Ha a jövedelmed nem elég a banknak a felvenni kívánt hitelhez, akkor kellhet több önerő. Önerőt ki lehet váltani pótingatlannal.
Mennyi az igazolható nettó jövedelmed?
3/6 A kérdező kommentje:
Én most gyeden vagyok, 14hónapos a lányunk, férjem amit igazoltan kap a bankszámlánkra, az 80-90ezer ft.
2011. júl. 28. 10:07
4/6 anonim válasza:
és abbol hogy tudtok hitelt fizetni? arra nem kaptok hitelt
5/6 A kérdező kommentje:
Tavaly vettünk fel, akkor kaptunk rá.
2011. júl. 28. 13:46
6/6 anonim válasza:
szia, tegnap küldtem Neked emailt is.
Ez a jövedelem megfelel egy 6,75milliós hitel felvételéhez. (9milliós vételár esetén ennyit lehet max felvenni)Említett összeg 20 év futamidővel 54-61ezer ft/hó lenne.
A gyeded társigénylőként elfogadható jövedelem.
Hol kerestek ingatlant? Milyen típusút?
Hitelt önállóan szeretnéd majd intézni vagy esetlegesen elfogadod hiteltanácsadó segítségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!