Utalás Vajda KFt Mohács és vidéke takarék szövetkezetbe, viszont nincs ilyen a közelben. Mi a teendő?
Én így indultam neki, bár nem tudom, hogy miért nincs több adatod róluk:
Google: Vajda Kft. Pécs..
06 20 938-6836
Itt egy telefonszám, ha ők azok, hívd fel, kérdezd meg a bankszámlaszámot, ha nem Google, Telefonkönyv vagy bármi tovább keresni.
Ha ez sem segít, posta, rózsaszín csekk, feladni a címükre.
Szerintem a kérdezőnek nem a bankszámlaszám a gond, hanem hogy nincs bankszámlája, amiről utalni tud.
Akkor két megoldás van:
1. Nyitsz egy bankszámlát. Ma már minden postán lehet (Ott hivatalosan Postaszámlának, v vmi ilyesminek hívják, de gyakorlatilag Erstés számlád lesz, mert a posta pénzügyi szolgáltatásait az Erste Bank biztosítja. Hogy milyenek a kondícióik, milyen díjaik vannak, nem tudom.)
2. Rózsaszín csekken egy postán befizeted a pénz. Ebben az esetben két dologra figyelj:
- A csekken a cím helyére a bankszámlaszámot kell írni.
- előtt feltétlenül kérdezd meg, akinek utalsz, hogy így elfogadják-e, mert amikor az ember rózsaszín csekken fizet be bankszámlára, nem csak a feladó, hanem a címzett is fizet.
+1: ja és még vmi: kb. egy hét ebben az esetben,. amíg a pénz megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!