Ha bemegyek a KH-ba megkérdezni akkor meg tudják mondani?
Figyelt kérdés
Szóval én K&H-s vagyok, nemrég eladtam valamit, de a vevő nem teljesítette a kötelezettségeit ezért én visszaküldeném neki a pénzét amit elutalt, de nem adja meg a számlaszámát.(mert hogy ő mindent megcsinált ami meg volt beszélve) Ha bemegyek a K&H-ba, akkor ott meg tudják nekem mondani az én számlám alapján hogy az átutalás melyik bankból jött és a számlaszámát is?
Köszönöm előre is!
2011. júl. 22. 10:21
1/9 anonim válasza:
Nem egészen értem. Te eladtál egy terméket, ő elutalta a pénzt, akkor a másik fél mit nem teljesített?
Egyébként szerintem le tudják nyomozni, hogy honnét jön a pénz, sőt te is meglátod a számlaszámot a havi számlán.
Nekem erről mindig jön egy sms, ha valaki utal a számlámra pénzt, s akkor is látom az e-bankban, hogy milyen számlaszámról jött.
2011. júl. 22. 10:27
2/9 A kérdező kommentje:
Kaptam SMS-t, de abba csak név van.
Az meg hogy nem teljesítette úgy lehet hogy nem ebben az összegben egyeztünk meg...
2011. júl. 22. 10:28
3/9 anonim válasza:
Ha számláról utalta, akkor megvan a számlaszáma az utalásnál. Ha bement a bankba és rátette a számládra, akkor lehet, hogy nincs (vagy kamu) név/cím van meg. Ha kaptál tőle SMS-t akkor esetleg azon a számon megkérdezhetnéd...
2011. júl. 22. 10:46
4/9 anonim válasza:
a banktól kapta az sms-t.
Szerintem menj be és mond el, mi a helyzet. Abszolút nem elfogadható az ajánlat?
2011. júl. 22. 13:33
5/9 A kérdező kommentje:
Hát, olyan értelemben nem elfogadható hogy postán kell feladnom. Megadtam hogy a postát is a vevő fizeti és nemhogy a postát, de még a vételárat sem fizette ki!
2011. júl. 22. 13:41
6/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy küldje a maradék részt is vagy pedig adjon meg egy számlaszámot, ahova visszautalhatod az összeget. Ne feledd, hogy az ő pénze van a te számládon, ő jár rosszabbul ha nem működik együtt..
2011. júl. 22. 20:38
7/9 A kérdező kommentje:
Már megtörtént, nem adja meg a számlaszámát...ő azt mondja így volt megbeszélve, ilyenkor most mi van? Ő tud valamit tenni ellenem? Elmehet a rendőrségre vagy valami?:S
2011. júl. 22. 23:47
8/9 anonim válasza:
És ha el is megy a rendőrségre? Ő nem fizette ki a termék teljes árát, jóhogy nem küldöd neki. A boltba sem adják oda a 300ft-os kenyeret, ha neked csak 200ft-od van. Az emailek megvannak még vagy telefon egyeztettetek?
2011. júl. 23. 19:00
9/9 anonim válasza:
Szerintem fordulj a vaterához. Hiába van meg neki a telefon vagy az email, az illető nem hajlandó semmilyen kooperációra. Abszolút negatív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!