Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » S. O. S.! Értesítő SMS végén...

S. O. S.! Értesítő SMS végén mit jelenthet ez: Jóváhagyás: 15:33-ig?

Figyelt kérdés

Most kaptam a Banktól egy értesítő SMS-t teljesen úgy néz ki mint amikor pénz fut be a számlámra és arról értesítenek. Vártunk is pénzt, szóval ezzel nincs gond. Egyetlen eltérés, hogy az SMS végén ott van, hogy: "Jóváhagyás: 15:33-ig." Ez mit jelent, ilyen még soha nem volt. Próbáltam őket elérni telefonon, de nem tudtam (foglalt). Bemenni meg csak akkor tudok, ha végzek munkában ez 15:30, és min. 20 perc kell, hogy odaérjek.

Ha valaki tudja, légyszi segítsen, mi a tehendő ilyenkor?

2011. júl. 19. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Azonnal taposs a gázra!!! És menj!
2011. júl. 19. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha interneten keresztül nem tudod intézni az átutalásokat, akkor be kell menned még 15:33 előtt, különben nem kapod meg a pénzt!
2011. júl. 19. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen jóváhagyós sms csak akkor jön, amikor én utalok a számlámról, ennek nézz utána, nem akartál-e te vagy valaki utalni a számláról.

Jóváírást soha nem kell jóváhagyni, hülyeség is lenne.

2011. júl. 19. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
A banki átutalásoknál küldenek ilyen smst, ha te vagy az utaló. Fogadáskor nincs ilyen. Olvasd el figyelmesen az smst újra, hogy pontosan mi szerepel benne. Nekem úgy tűnik, hogy valaki utalni akart a számládról.
2011. júl. 19. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Voltál a bankban?
2011. júl. 20. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Voltam, igen. Mondjuk mást is intéztünk.

Kiderült, hogy volt a párom és köztem egy kis félreértés. Én úgy értelmeztem, hogy a Bank küldte ezt az sms-t. Erre kiderült, hogy az küldte (nyilván igazolás képen), akitől a pénzt vártuk.

Ugyanis nem volt nálam az a tel. amire jött, és mivel párom nem tudta mire vélni továbbította nekem.

2011. júl. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!