Ki vehet fel hitelt?
Figyelt kérdés
Aki magyar állampolgár? Akinek van állandó lakhelye? Akinek van állandó munkahelye?2011. júl. 17. 19:17
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen hitelt akarsz felvenni.
Minden hitelnek más a feltétele.
3/7 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszeru, attol fugg, hogy milyen hitelt akarsz es mennyi a fizetesed, ha van allasod. Lehet, hogy nem adnak hitelt, hiaba van allasod. Ha elmondanad, hogy mirol van szo, jobban tudnank segiteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Lakáshitelről lenne szó.
19 éves és építész vagyok, de erről nincs papírom. Nem legálisan dolgozom, de ha a hitelhez ez kell, akkor tovább tanulok, hogy legyen rendes szakmám, amit elismernek mások is. A fizetésem az építkezésekből van, naponta hat-hét ezerért dolgozom, egy héten hol öt, hol hat napot. A testvérem, 21 éves, nyomozó, Ő most áll a saját lábára, és elköltözik itthonról, Vele együtt nekem is el kell, amikor megkezdi az építkezést, én is megszeretném.
2011. júl. 17. 20:59
5/7 anonim válasza:
19 évesen hogy lehet valaki építész???
6/7 anonim válasza:
19 évesen nem kapsz hitelt, bár ezt én is csak onnan tudom, hogy szoktam olvasni a hasonló kérdésekre adott válaszokat. Ha meg még bejelentett munkád sincs, akkor pláne.
7/7 A kérdező kommentje:
Hazudnom kellett volna ahhoz, hogy értelmes választ kapjak? Azt kérdeztem ki vehet fel hitelt, nem azt, hogy én 19 évesen vehetek e.
2011. júl. 18. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!