Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Előtörlesztenék, megy le...

Előtörlesztenék, megy le vajon mostanság látványosan a svájci frank?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hallgatsz híreket? Látványosan megy fel! A CHF ma 228 Ft ot is ért!
2011. júl. 11. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem most akarok, 165-re vettem fel anno....

Inkább nincs-e valakinek tippje, hogy valamiért majd lemegy szeptemberben, vagy mittomén :-)

2011. júl. 11. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt várom, mert előtörleszteni akarok. Olyan cikket is olvstam, hogy azt jósolták, hogy 250 lesz, meg olyat is, ahol a szakértő azt mondta, hogy ősszel 210 körül stabilizálódik. Vagyis senki nem tudja, majd csak akkor ha már megtörténik. Ki kell várni.
2011. júl. 11. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy csak rosszabb lesz... Bajban vannak ugye az olaszok, spanyolok is (legalábbis rebesgetik), na ezért a befektetők hanyagolják majd az eurót még jobban, és a svájci frankba menekülnek, ami még jobban drágítja majd....

Szóval szerintem nyelj egy nagyot, és fizess ki belőle amennyit csak tudsz, ez már jobb nem lesz....én ezt tenném, de nincs pénzem

2011. júl. 14. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább felfelé megy, de abban igazad van, hogy látványos módon. Sorban jönnek a rossz hírek, görögök, írek, olaszok, portugálok adósságainak leminősítéséről. Ráadásul most kezdődött csak el mindenhol az uborkaszezon, a képviselők mennek hawaii-ozni, szeptember közepén üléseznek újra, addig nem tudnak elfogadni egyetlen mentőcsomagot sem, ami javítaná a helyzetet. Tehát egész nyáron felfele megy majd az árfolyam. És ősszel is eltart pár hónapig, mire meghozzák a szükséges törvényeket.
2011. júl. 14. 20:06
 6/8 A kérdező kommentje:
ettől féltem :-( azért köszi
2011. júl. 14. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a mostani panik utan korrekcio lesz az arfolyamon, es 220-ig vissza fog menni, de az ala mar lehet, hogy soha.
2011. júl. 15. 08:26
 8/8 anonim válasza:
Mindenben megvan a holtpont legmagasabb és legalacsonyabb pont is fél éven belül elérjük a legmagasabbat szerintem érdemes várni még a előtörlesztéssel egy fél év évet.
2011. aug. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!