Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mivel jár az, ha Bar listára...

Mivel jár az, ha Bar listára kerülök?

Figyelt kérdés
Az tudom, hogy akkor vonják majd a pénzt a fizetésemből, és nem tudok majd hitelt felvenni, de pontosan mennyit vonnak a fizetésemből? Nehezebben fogok munkát találni? Ha diákként dolgozok, akkor is vonhatják a pénzt?
2011. júl. 11. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A mindenkori jövedelmed 33%-át vonják, ha több hiteled is van, akkor 50%
2011. júl. 11. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, édesapám rengeteg adóságot hagyott rám és a nővéremre, és az évek során sokat lefaragtunk, de az autónkon lévő hitelt nem bírtuk tovább fizetni, és most BAR-listára tettek minket. Én még tanulok, de diákmunkából próbálok megélni, és arra szeretnék választ kapni, hogy most már a diákmunkából megkeresett pénzből is fogják vonni a 33%-ot?
2011. júl. 18. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden bérjellegű jövedelemből, így a diákmunkából is, igen
2011. júl. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!