Tinem rühellitek már a ''TE KINÉL BANKOLSZ'' szöveget?!
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 13:43
1/4 rémuralom válasza:
De. Egyszer gondolkodtam rajta, hogy az utca elején található Erste-óriásplakátra ráragasztok egy t betűt: ön kinél tankol?
Csak túl magasan van...
2/4 anonim válasza:
De igen, viszont éppen ez a cél. Minél idegesítőbb egy reklám, annál többen beszélnek róla. Gondolj bele: ha meghallod a "te kinél bankolsz" szlogent, akkor kapásból az erste bank jut eszedbe neked is, így mégis csak elérte a célját a reklám. Ha bármilyen banki termékre szükséged lesz később, az elsők között jut majd eszedbe az erste bank.
3/4 anonim válasza:
Azért akinek már van valahol számlája az először ott kezdi. Engem meg irritál a szlogen, ha még nem lett volna számlám, akkor nem az Erstét választom.
Ellenben az Erste nem ettől a reklámtól sikeres. Hanem attól, hogy egy csomó egyetemnél Erstés a számla, ahová a koleszt kell befizetni, ezért az egyszerűség kedvéért a legtöbb egyetemista ott nyit számlát, aztán aki később nem néz utána, az marad is, pedig az Erstének még az OTP-nél is rosszabbak a kondíciói.
4/4 m.adam94 válasza:
Engem nem izgat. Te se vegyél róla tudomást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!