Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Csak nekem jön ilyen nagy...

Csak nekem jön ilyen nagy késéssel az OTPtől az sms?

Figyelt kérdés
A pénzmozgásról hihetetlen nagy késéssel jön. Van, hogy két nappal később jön egy vásárlásomról sms és majd frászt kapok, hogy mi az, és akkor eszembe jut, ha jé tegnapelőtt boltban voltam tényleg. Meg néha nem is jön meg. Pl. egy beérkező utalásnál már teljesen ki voltam akadva, hogy mi tart eddig, közben meg kiderült, hogy már rég le van könyvelve a számlámon, csak sms nem jött róla, miközben másról meg igen. Van netbankom, de pont azért kérem az smst, hogy ne kelljen mindig odaülni és nézegetni, hanem bárhol bármikor értesítsenek arról, ha pénzmozgás van. Másnak is ilyen béna a rendszer?
2011. júl. 6. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is. :s Pl. csütörtöki vásárlásról rendszeresen hétfő reggel jön meg az SMS...

Valamikor be is megyek majd egy OTP-be reklamálni, mert ennek így semmi értelme.

Azt hittem, csak nekem van így valami hiba miatt. :s

2011. júl. 6. 20:05
 2/7 anonim válasza:
100%
Nekem is, de a legtöbbször pontosan 24 órával a tranzakció után érkezik. Túl lusta vagyok, hogy utánajárjak a dolognak, pedig szerintem rákérdezhetnék az üszin is :$
2011. júl. 6. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, hogy csak velem van a baj, de így tényleg csak annyi értelme van, hogy mindig rámhozz a frászt, hogy ki költekezik, aztán rájövök, hogy 1-2 napja én voltam.
2011. júl. 6. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Én már nem ijedek meg tőle, mert szoktam, de halálra tud idegesíteni, mikor valamiért mondjuk kivételesen aludhatnék kicsit tovább, és felébreszt a SMS hang, erre kiderül, hogy egy háromnapos vásárlásról ír...

2011. júl. 6. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem mindíg egy percen belül jön az üzenet.
2011. júl. 7. 08:42
 6/7 anonim válasza:
83%
nekem is később jött, aztán megelégeltem és bementem reklamálni. átállított valamit a gépbe, azóta azonnal jön. menj be, pár perc és kész.
2011. júl. 11. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap én is bementem, és kiderült, hogy mi az oka ennek:

akkor jön napokkal később az értesítés, ha úgy van beállítva, hogy a számla tényleges megterhelésekor/tényleges jóváíráskor küldjön értesítést.

Át kell állítani, hogy a kártya használatakor jelezzen.

Ezt egy perc alatt megteszik, és utána jó lesz. :)

2011. júl. 12. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!