Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » CIBnél mi az a telefonos...

CIBnél mi az a telefonos azonosító?

Figyelt kérdés
Én olyanra nem emlékszek. Amikor a telefonba kellett ot beírni egy 4 jegyű számot, az az átutaláshoz kell. Vagy az a telefonos azonosító is egyben?
2011. júl. 1. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
az a telefonos azonosítód
2011. júl. 1. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
meg van egy 8 jegyű is, a számlaszámod középső 8 számjegye
2011. júl. 1. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
A szerződésed tartalmazza az amelyen megkötötted a telefonos ügyintézést illetve számlaszerződést. A szám 4-6 jegyből áll.
2011. júl. 1. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy a második is írta, a számlaszámod középső 8 számjegye.
2011. júl. 2. 09:46
 5/9 A kérdező kommentje:
A Ciben azt írják, hogy 4 jegyű szám.
2011. júl. 2. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:

A kód ami 4 számjegyű! A telefonos azonosító 8! Azt viszont nem tudom neked mi, azt a számlanyitásnál kell megadni.

Hívd az ügyfélszolgálatot, ők majd segítenek!

2011. júl. 2. 18:01
 7/9 A kérdező kommentje:

1. bekezdésbe azt írja, hogy 4.

[link]

A szerződéses papírokon sem találtam semmit. És nem is emlékszek más kódra. Lehet muszáj lesz bemenni a bankba.

2011. júl. 2. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemrég vezették be ezt az azonosítót(Kódot).Be kell menned a legközelebbi bankfiókjukba személyesen,és ott kell beállíttatni a TAK(Telefonos Azonosító Kódot)kódot!Személyigazolvány kell hozzá semmi más!Ha ez nincs,nem kaphatsz információt telefonon,emailben...csak a központi (Bp.)irodában!Mi pont tegnap csináltattuk meg ezt a kódot,5 perc az egész! :)Most már szóba állnak velünk telefonon :)Örülök ha segítettem
2011. júl. 14. 16:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

Talán a héten eljutok a bankba. Sajnos nem rajtam múlik, hanem a szüleimen. Már 2 hete halogatják. :(

De ha már a bankba vagyok, akkor ott is tudják aktiválni? Persze azonosítót is fogok kérni.

2011. júl. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!