Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTp-s számlám van. Megnéztem...

OTp-s számlám van. Megnéztem a netes hozzáférésemmel, h mennyi pénz van rajta?

Figyelt kérdés
10 ezer, gondoltam elmegyek és leveszem, de a gép benyomta, h nincs elég pénz a számláján.. gondoltam akkor lekérdezem az egyenleget és beüti a gép, h 500 ft.. pedig a netes hozzáférés alapján(most is megnéztem) 10500 ft van rajta.. mi lehet a baj?? rendelkezésre álló egyenleg 10500.. miez?
2011. jún. 25. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel 10500 van rajta, nem engedi a 10 000 levenni, mert a pénzfelvétel díját már nem tudja levonni a maradékból. Vegyél le 9-vagy 8 ezret.
2011. jún. 25. 16:10
 2/7 A kérdező kommentje:
ingyenesen veszek le+ lekérdeztem az egyenlegemet az automatánál és ott azt írta abizonylatra, h : kártyájával felhasználható egyenleg huf 517.00
2011. jún. 25. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
A "netes számlát" hétvégén nem fríssítik.Az atm pedig másodpercre kész.
2011. jún. 25. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet igazad van ! ;)
2011. jún. 25. 17:30
 5/7 Hintalow ***** válasza:

Szerintem nem az lesz a ptobléma, hogy "nem frissül a netbank"

Bár az otp nem a legjobb bank, de az internetes felületük kifejezetten jó.

Bármilyen bank internetes felületén azonnal frissülnek az adatok, ha tranzakció történik, nálad más probléma lesz.

Nincs zárolva az a 10.000Ft esetleg?

2011. jún. 26. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát pedig elhiheted hogy nem frissül,mert ki is van írva.Ha nem munkanapon utalsz,és nem nyitva tartási időben,akkor a leghamarabbi nyitvatartási napon zajlik le a tranzakció.ami nem jelenti azt,hogy nem tudsz utalni munkaszüneti napokon.Addig pedig nem változik látszólag a folyószámládon semmi.Ami nem azt jelenti, hogy minden percben ugyan annyi pénzed van.
2011. jún. 26. 20:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Ne frissítették a hétvégén az adatokat, de hétfőre minden megoldódott ;)
2011. jún. 30. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!