1000 forint alatt lehet fizetni bankkártyával?
Bármennyit lehet kártyával fizetni.
Azért szoktak néha minimum összeget kiírni, mert a kártyás fizetésnél nem te, hanem a bolt fizeti a díjakat, és van egy összeghatár, ami alatt ez nagyobb, mint a nyereség azon, hogy vettél valamit, tehát nem éri meg a boltnak, hogy te kártyával fizetsz.
Persze, hogy lehet! Én szinmte mindig kártyával fizetek és sokszor nem jön ki az ezer ft pl tegnap is 220 forintért vásároltam a tescoban kártyával. Ciki vagy nem ciki. Mögötted várakozókat zavarhatod vele mert a kártyás vásárlás több idő mint ha készpénzzel fizetnél de nem szoktak zúgolódni emiatt.
Múltkor meg 1 liter benzint tankoltam és azt is kártyával fizettem. Na ott már égett a fejem rendesen :D
Nem is csinálok többet csak nem volt nálam egy kanyi kp se a kártyán is csak éppen valami apró nem mertem kockáztatni :D
Ettől nem égsz le a boltban. Leégés az amikor telerakod a kocsidat és fizetéskor derül ki hogy nincs nálad se kp se kártya.. :D
Volt amikor nálam volt ugyan de sehogyse akart eszembejutni a PIN kód. :( Álltak mögöttem vagy 10-en. Egyesével pakoltam vissza mindent a megrakott bevásárlókocsiból... közben arra gondoltam de jó is volna elsüllyedni..
Aztán olyan is volt hogy nem volt fedezet a kártyán persze az is fizetéskor derült ki...
Nálam jobban nem éghetsz le nyugi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!