A kocsim hitelét nem tudtam befizetni 20. -ára majd csak 5. -én tudom befizetni. Fog a bank felszólítást küldeni? Vagy mire számítsak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 14:34
1/5 anonim válasza:
sztem csak késedelni kamatra, néhány száz ft,
2/5 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy pont 5-e tájékára lesz felszólítás. Semmi gond nem lesz belőle. Lesz egy kis késedelmi kamat, de még ez sem biztos.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, akár már előre is jelezheted a banknak, szeretik az ilyet pozitívumként kezelik.
4/5 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a finanszírozó bankot, és jelezd feléjük, hogy kicsit késni fogsz a befizetéssel. És valóban max. egy kis késedelmi kamatot hozzácsapnak a következő havihoz. Nekem az a tapasztalatom, hogy autó hiteleknél sokkal rugalmasabbak a bankok, hiszen nem érdekük, hogy ne tudd fizetni.
5/5 anonim válasza:
Sztem küldenek,én fél éve csúszok 2 hetet minden hónapban.Ahogy befizettem ,kis csúszással jön a felszólítás ha a számláját kiegyenlítette ezen levelünket tekintse tárgytalannak.3 havonta számítanak 7-800 ft késedelmi kamatot.Persze ez bankfüggő,de nem lehet olyan nagy hiba,ezen ne idegeld magad.Nekem Merkantil hitelem van,ami sok ügyfelük számára a legszemetebb ami az autó finanszírozást illeti,de 2 hét késéssel a fent leírt dolog történt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!