Honnan tudnék kisebb összegű hitelhez jutni sürgősen?
Figyelt kérdés
Nincs munkáltatói igazolás mert nem vagyok bejelentve.Hol találok akár uzsora vagy bármilyen lehetőséget amivel 200e ftot tudnék kölcsönözni 1-2hónapra.Nem ismer valaki magánszemélyt vagy akár milyent megoldást?Nincs ismerősöm akitől tudnék ezt kérlek ne is írjátok!Lakás van fedezetre ha valaki tudna bankot.Segítsen valaki!2011. jún. 17. 02:39
1/2 anonim válasza:
Provident? Nekem adtak ott kölcsön úgyis hogy nem melóztam hivatalosan... Érdeklődd meg ott
2/2 anonim válasza:
A Provident sem ad ekkora kölcsönt. Ne is próbálkozz senkivel. Uzsorással pedig semmiképpen. Ha ad,akkor könnyen rámehet a lakásod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!