Mi lesz ilyenkor az "A" hitelemmel?

Figyelt kérdés

Ha pl. nem érkezik a kártyára többet jövedelem, mit csinál az OTP?

Elég nagy (500e ft) a hitelem, mennyi idő alatt kell visszafizetnem?

Járt már valaki hasonló helyzetben?

Vagy esetleg hogyan tudnám visszafizetni, mert a Takarékszövetkezetnél tudnék felvenni sz.kölcsönt, havi 13 ezrével kellene fizetni.

2011. jún. 16. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Kevés jövedelemnél lecsökkentik, ha egyáltalán nem érkezik egy fillért se akkor előbb utóbb megszüntetik a hitelkereted. Persze a tartozásod ettől még fennmarad, azt majd automatikusan törleszted ha érkezik a kártyádra pénz. Ha nem akkor az csak kamatozik folyamatosan, de megszünni nem fog mindenképpen adós maradsz amig ki nem egyenlited. Én nem húznám sokáig, a kamatok miatt...

Személyi kölcsönt vennél fel, hogy visszafizesd a folyószámlahitelt szerintem nagy butaság. Ha az A hitelt nem fizeted, azt miből fogod? Ha van kp-d fizesd be a számládra és csökken a tartozásod. Elmész gályázni pár hónapra valahova akkor gyorsan letudhatod. Én nem vennék fel emiatt személyi kölcsönt, tiszta ráfizetés lenne!

2011. jún. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!