Lakáshitelt szeretnék felvenni! Van esélyem?
Ha ekkora hitelt ki tudtok fizetni, akkor én spórolnék a helyetekben, 4 év spórolással meg tudjátok szerezni a 10M felét vagy 8 év alatt akár az egészet.
A lehetőség:
Lakás most 10M hitellel: Erre visszafizettek 25M Ft-ot, magyarul 28M-ért veszitek meg a 13M Ft-os lakást. Jól hangzik.
B lehetőség:
4 év spórolás után 8M Önerő, 5M hitel : visszafizetett összeg: a 10M felével számoltam: 12,6M ft + 8M önerő összesen: 20,6M Ft, kapásból 8M-t nyertetek
C lehetőség:
8 év spórolás: és 13 M ft-ért megveszitek a lakást, circa 15M Ft-ot spóroltatok rajta és 17 ÉVET amit nem kell a banknak fizetni.
Kíváncsi leszek kinek melyik tetszik.
kedves Krisztián.
20év*79ezer ft támogatott hitelben 18,9millió ft, illetve arra nem tértél ki, hogy a 4 év alatt, amíg spórolnak, addig hol laknak? egy havi 70ezres albérletben mondjuk? Azaz 70000*12*4= 3,4milliót kifizet más lakására a sajátja helyett...
Nem tudom milyen megtakarításra gondolsz, bár sejtem, de ha a hitel mellett megtakarít, akkor azt is elő vagy végtörlesztheti, így nem kell a 20 év alatt a közel 9millió ft kamatot kifizetni...
az utolsó hozzászólásom tekintsétek semmisnek légyszí, mert kevertem egy másik hozzászólással.
Bár a lényeg nem változik, de mivel 25 év futamidővel számoltam 84ezres törlesztővel, így annyiban igaza van Krisztiánnak,hogy 25millió ft a visszafizetés 10millióra 25 év futamidő esetén.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!