Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaphatunk 5.5millió lakáshitel...

Kaphatunk 5.5millió lakáshitelt valahol? A párom kicsit több mint minimálbért tud igazolni, nekem meg maximális gyed-em van, de semmi fedezet.

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

22:00-nak!

21:51-es vagyok!

Nem írtam hülyeséget!Nem azt mondtam,hogy mindenkinek adni kellene,de azért volnának olyanok akinek igenis szükségük volna a szocpolra,mert máshonnan nem lenne annyi önerejükpl.se szülők,se senki.a szülők haláluk idején vmi oknál fogva albérletben éltek,igy a gyerekük is.tegyük fel a gyerek még fiatal,nem volt ideje sem pénze hogy száz ezreket-milliókat tegyen félre saját lakáshoz őnerőnek,kènytelen elmenni pl gyárba dolgozni,hogy eltartsa magát,nem több a fizetése mint pl 100 ezer ft és ìgy ö is albérletbe kényszerül.itt már el is van döntve,nem tud félretenni semmiböl igy az egyetlen ami lehetne az az pl ha márlesz párja és lesznek gyerekeik a szocpol lenne használt lakás vásárlásra vagy bevállalni X gyereket ùj ingatlan vásárlás miatt,hogy legyen önerö.de mivel nincs szocpol,marad az albérlet.

És igen is,bárki vehet fel bárki házára szabad felhasználású kölcsönt ha a tulaj aláírja a hitelkérelmi lapot,hogy bele egyezik.tudom,mert voltam hasonló helyeztben.

2011. jún. 13. 08:17
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó:

Teljesen kicsavart a logikád... Szerinted aki csóró annak miért nem jó a seggén egy albérletben? Akinek nincs pénze ne akarjon saját lakást - pláne ne az állam pénzén. Gyűjtögessen.

Aki ma gyári munkás 75K-ért az csakis a SAJÁT hibájából került oda!

Nem egy társam volt az egyetemen akik annyira szegény családból jöttek, hogy a srácoknak otthonról még a buszjegyét sem tudták kifizetni, hogy a koleszból hazamenjen. Mégis jól tanultak, ösztöndíjból elvégezték a sulit + toltak annyi diákmunkát, amiből kijöttek kajából egy hónapban. Most jó állásuk van. Ennyi a titok. Nem várni kell a segítséget az államtól, a jóistentől vagy tudom is én honnan hanem tenni érte!

2011. jún. 13. 09:03
 13/24 anonim ***** válasza:
Elég szomorú,hogy a fiataloknak véres küzdelmet kell vívni egy ku@va lakásért.Mindeközben önkormányzati lakások ezrei vannak lezárva lakatlanul hosszú évekig,amig össze nem dőlnek.Ha a családosoknak adtak volna lakást,akik valóban rászorulók,akkor ezrek nem vették volna fel ezeket az "öngyilkos hiteleket".Bezzeg a polgármesterek (lásd Hunvald)bőkezüen osztogatta a baráti köreiben a lakásokat,amiket utólag fillérekért megvettek.Érdekes módon mégis szabadlábon van.Akinek nem volt protekciós ismerőse,annak maradt a hitel.
2011. jún. 13. 18:10
 14/24 anonim ***** válasza:

Tegnapi 21:51-es vagyok.ma is írtam.

Nem kicsavart a logikám,hanem sajnos ezt látni mindenhol.nem mindenkinek van lehetősége a tanulásra hiába erőlködik a gyerek és ha a szülő is él akkor az is.nem mindig a saját hibájábol nem tud jobb helyzetet teremteni magának és a majdani családjának az ember!

No és van,hogy hiába is tanult valaki,nem biztos hogy mire végez az iskolával keresik is a végzettségével.a pàromnak nagyon jó szakmája van mégis volt időszak nemrèg,hogy hosszú hònapokig sehova nem vették fel csak egy szutykos gyárba ahol 2 hónap után kirugdalják az embereket.

Nem mondtam,hogy nem tudnának tenni az emberek azért hogy jobb legyen a helyzetük de ha néha nem megy akkor nem megy.és miért nem jò nekik az albérletben?mert az soha nem lesz az övüké.mert ha havi teszem én 50 ezer ft-ot kifizetnek csak bérleti díjra akkor azt valoszinüleg szivesebben fizetnék a sajàt hàzukért ès tudnák is,de mivel nincs önerő nem nagyon tudnak ugrálni-erre valo volt és lenne jo a szocpol vagy egyéb más!

2011. jún. 13. 21:18
 15/24 anonim ***** válasza:
29%

Mint mondtam MINDENKINEK meg van a lehetősége. Ha olyan srácoknak megvolt, akik szó szerint 1 db nadrággal költöztek be a koleszba, mert nem volt nekik több és sikerült nekik akkor másnak is. Náluk rosszabb helyzete kevés embernek lehet.

Ja, hogy nem keresik a szakmáját? Rosszul választott, saját döntése volt.

Azt én értem miért jobb havi törlesztőt fizetni mint ugyan ennyi albérletet, de miért állampénzen kéne letenni az alapokat? Mi köze a másik 9,99 millió embernek ahhoz, hogy Gipsz Jakabnak szegénynek nem jött össze az élet és nincs 3-4M kpja önerőnek? Szomorú de kit érdekel. Spóroljon és lesz. Szar a munkája? Képezze tovább magát? Nem tudja, mert lusta? Akkor miről beszélünk? De még így is kimehetne külföldre segédmunkásnak pár évre és máris lenne. Nem tudja mert 18 évesen már 2 gyerek volt akit etetni kell? Kötelező volt gyereket csinálni? És még sorolhatnám.

Nem a társadalomtól kell várni a segítséget.

2011. jún. 13. 21:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Na jol van ha ezen akarsz vitatkozni akkor csak hajrá.

Pl.

Ismerek olyat akinek az anyja rákos volt.dolgozott,gondozta az édesanyját,vigyàzott a testvérére és mellette tanult,de nem mehetett messzebb a lakhelyén lévő iskolánál és ennél fogva szakmunkásképzőbe tanult,elvégezte az iskolát.nagyon jó cukrász ember,de valahogy nem éppen keresett szakma.o tehet róla hogy ezt választotta?nem!neki ezt dobta az élet!nem mehetett messzebb,mert nem hagyhatta magára az édesanyját.

Ismerek olyat akinek az anyja alkoholista lett.13 évesen már ő látta el az anyját,a háztartást,tanult stb.2 évvel késöbb meghalt az anyja is.neki kellett ellátnia a testvérét,az anyja élettársát és minden mást is suli mellett.1 hónap alatt veszitette el a szüleit,majdnem belehalt!szó szerint.neki nem maradt ereje az iskolára.lehet megoldhato,de ha nem àll mellette egyetlen ember sem,söt mindenét elveszik akkor sokszor abban a helyeztben megoldhatatlan.

Ez csak 2 pl volt.rengeteg van még ilyen!sokáig lehetne vitatkozni ezen de semmi értelme!

2011. jún. 13. 21:48
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Akinek az anyja beteg volt azt elismerem mondjuk kivételként.

A második példádban szereplő fiú / lány simán idióta. Méghogy eltartani a meghalt anyuka élettársát, jesszus... Ez nagyon bizarr.

2011. jún. 13. 22:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem fejtettem ki bővebben a másodikét,nem is fogom,sok értelme nincs.mint ahogy ennek az egésznek sem volt.a lényeget már többször megírtuk a kommentekben.
2011. jún. 13. 23:12
 19/24 A kérdező kommentje:

69%os-nak:

Figyelj!Én elhiszem,hogy neked senki se segít,és,hogy emiatt szúrná a szemed,ha valaki jutna egyről a kettőre diploma nélkül,de!!!nem a véleményedre voltam -és továbbra se vagyok-kíváncsi!Kiforgatod mindenki szavát,vitázol,és hangoztatod az általad okosnak vélt gondolataidat,ami mellesleg baromság!!!!!!Nem tőled kér pénzt egyik se aki hitelt vesz fel,és nem a te lakásodat veszik el,ha ő nem fizet,szóval nem értelek....és én nem nyavalyogtam az állam segítségéért,csupán ha van lehetőség,élnék vele,szóval nem kellenek a lenéző szavaid,főleg nem úgy,hogy halvány fogalmad sincs az életemről,rólam....nem egy csóró,munkakerülő,segélyekből élő szar vagyok!Mindenkinek meg van a miértje,amiért a hitelhez nyúl.Nekünk ez a lehetőség(közel féláron lehetne a miénk ez a lakás)most jött,és most szeretném ha sikerülne megvenni.Ha meg nem jön össze,hát így jártunk,majd zokogok NEKED és kérlek,hogy segíts!!!!!!!!!!!!Ugyan már?Miért vagy ilyen keserű?!?! Tudod mit,ne válaszolj inkább.....ne írj ide többet,mert csak a negatívum árad belőled,az meg kinek kell???Talán az ismerőseidnek,hát társalogj velük!Na szia,és köszi a kommenteket!

2011. jún. 14. 08:27
 20/24 anonim ***** válasza:

21.35-nek

"Spóroljon és kész"

-Ezt a gonolkodás menetet ami neked van,ugye nem gondolod teljesen komolyan?Ha ilyen egyszerű lenne problémákat megoldani,akkor feltételezem nem lenne ennyi lakáshiteles.Mi köze van az államnak ahhoz,hogy XY-nak nincs meg az önereje?Sok kedves barátom,nagyon sok köze van.Egy kicsit tájékozottabbnak kellene lenni a politika terén,és utána osztani az észt esztelenül.

2011. jún. 14. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!