Online bank, vagy internet bank?
Figyelt kérdés
Egy megbízható, könnyen kezelhető online bankot keresek. Naponta többször is kell utalnom éjszaka is....
Köszi előre is!
2011. jún. 6. 12:08
1/1 anonim válasza:
A megbízhatóságot nem tudom mire éred. De, ha normálisan kitöltöd az elektronikus megbízást az akkor elmegy amikorra dátumozod. Hétvégén bankon belül is. Ha netán valamit hibázol a kitöltéskor azt az utalás előtt, miután megpróbáltad jóváhagyni, azonnal jelzi. Eddig 3 netbankot próbáltam, BB, Erste, Unicredit. Mindegyik jól működött. A jóváhagyás után pár másodpercre jött biztonsági kód, amelyiknél kellett sms-ben és ment az utalás.
Ha leállás van, frissítés vagy szerver dolog, azt korrekten jelzik. Eddig amivel találkoztam max. 30 perc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!