Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet 2 bank számlát nyitni 2...

Lehet 2 bank számlát nyitni 2 kulömbözö bankba?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 06:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze,akár többet is.

Nekem is 2 banknál van 2 számla,mert másképp nem tudtam megoldani a lakástörlesztést.

2011. jún. 3. 06:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 banknál van pillanatnyilag. Nem "licitálok"! Így lehetet megoldani a kölcsönt, illetve most átmeneti időszakban egy jobb opciók, ajánlat miatt megyek egy másikhoz. Így jön ki a 3 bank.
2011. jún. 3. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Aha ertem,de nekem 90 ezer a fizum,kezbe kapom ! tudok roboko hitelt ki kerni ? kb 200 ezer forintos robogot ? elore is koszonom
2011. jún. 5. 01:51
 4/6 anonim válasza:
Ha nem számlára érkezik a pénzed, nem fogsz kapásból hitelt kapni. Nyitni kell egy számlát, 2-3 hónapig arra utaltatni a munkáltatóval a fizut, illetve munkáltatói igazolást is fognak kérni. A munkáltató által leigazolt összeg függvénye a hitel összege, illetve, hogy határozatlan idejű-e a munkaviszony, valamint, hogy mióta dolgozol ott. Ez a menet egy bankban, a hitelközvetítő cégekről hitelezési szempontból nem tudok nyilatkozni, csak annyit mondok én biztos nem fordulnék hozzájuk. Nagyon sok negatívumot hallani arról a vonalról.
2011. jún. 5. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz igen, bár vigyázni kell mert minden számlának vannak fenntartási költségei amiket majd vonnak kalkuláld bele ezt is amikor több bank ügyfele kivánsz lenni. A robogóhoz pedig folyószámlahitelt ajánlottam volna, de mivel kézbe kapod a fizud ez nem tűnik járhatónak mert a bankszámlára utalt fizu a kiindulóalapja ezeknek a hiteleknek, esetleg munkáltatói igazolással tudod bizonyitani hogy van jövedelmet de ezt nem biztos hogy elfogadják, érdeklődj..
2011. jún. 7. 17:50
 6/6 Torpetipi válasza:
Hungabunga
2011. jún. 10. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!