Grawe életbiztosító. Valóban ilyen jó? Mi lehet a hátulütője?
Ma hallottunk erről a biztosítóról,nagyon jókat,sőt túlságosan is jókat.
Megemlítek pár pozitívumot.
Az első 2évben 200-200ezer forintot kell befizetni(De minimum 50Ezret).Innentől már él a biztosítás,az első naptól fogva.Ha én vagyok a kedvezményezett és édesanyám befizet holnap 200ezret,majd meghal,akkor én kivehetek 6.500000 ft-ot vagy hagyhatom,hogy fusson tovább a biztosítás és a bank fizeti tovább,majd a biztosítási idő lejártával kifizeti a teljes összeget úgy,hogy én nem fizettem bele semmit.
Ha megkötjük holnap a biztosítást és holnapután eltöri anyám az ujját,akkor az 3%-os biztosítást jelent,ami 100ezer forint körül mozog(attól függően mennyi befizetéssel indítottuk a biztosítást.)
Ezt nagyon leegyszerűsítettem ,de azt hiszem a lényeg érthető.Nincs kamat és kezelési költség sem.
Mit gondoltok erről?Mi nem vagyunk jártasak ilyen ügyekben,de mégis,túl szép,hogy igaz legyen.
Hallott már valaki erről a biztosítóról?(Neten persze utánanéztem,de személyes vélemény is érdekelne)
A futamidő lejártával kifizetik az általad befizetett összeget elvileg.Tehát ha évi 200ezer akkor 20millió 10 év után.Épp ezért nagyon gyanús....
1 biztos a 6M500e Ft igaz, de biztos, hogy nem életbiztosításra, hanem Baleseti életbiztosításra. Ez nem nagy cucc, egy átlagos 1M Ft-os Baleseti élet kiegészítő 120Ft/hó, tehát ez a 6M500e kb. havi 800 és 1000 Ft között lehet. Minden olyan biztositás, ami már a holnapi nap fizet, az baleseti, mivel egészségre 6 hónap kivárás van. A baleseti kiegészítők pedig nagyon olcsók. Egy példa:
Baleseti halál 10 000 000 Ft
Baleseti Rokkantság 20 000 000 Ft
Balesetből adódó Kóma 20 000 000 Ft
Baleset miatt Kórházban töltött napok után 10 000Ft
Baleset miatti műtét 1 000 000 Ft
Baleseti Csonttörés 200 000 Ft
Baleseti égés 1 000 000 Ft
Ez mind kerül nekem havi 2200 Ft-ba!
Egyébként én még mindig nem találom hol láttad ezeket?
Jah és éves 200 000 Ft 10 év alatt csak 2M és nem 20M.
Igen 2 millió,de az a hölgy aki információt adott erről azt mondta,hogy 10 év után ha minden évbe fizetünk akkor a végösszeg 20millió amit kivehetünk.Nem is értem,hogy hogy jön ez ki,de itt a papír előttem amire felvázolta.
Tegyük fel meghal édesanyám,én kivehetek azonnal 2,8ezret,de ha nem veszem ki a pénzt akkor a biztosító tovább fizeti a biztosítás lejártáig és így 10 év után 20millió(természetes halál esetén)....tényleg nem értem miért.Ennyit tudok róla én is,hogy ez a neve a biztosítónak,meg azt amit a nő felvázolt anyámnak.Egy ismerősünk mondta,hogy ez most kihagyhatatlan ajánlat és halgassuk meg a "barátnőjét",hogy mit mond erről.
Köszönöm a segítségedet!Tudom,nem magyaráztam megfelelően,de nem vagyok otthon ilyen ügyekben sajnos.:)
Majd még bővebben megérdeklődöm azért.
Csak annyit még erről, hogy ez a kihagyhatatlan ajánlat szöveg rosszul hangzik. Nem rajzolni kéne, hanem a biztosítási feltételekben mutassák meg, hol van leírva. Ha ez így nincs benne, akkor nem is igaz. Imádom az ilyen ügynököket, akik, azt mondják fizess be 200e-t, mert most egy kihagyhatatlan ajánlat útján a végén 20 M-d lesz.
Ehhez csak egy történetet tudok mesélni. Én lenn voltam egy ilyen termékbemutatón valahol Mucsaröcsögén, ahol felvázolták, hogy most 200e Ft helyett csak a kiválasztottaknak 70e Ft-ba kerül egy légkeveréses sütő. Tetszett amit tud, de mondom, azért körbenézek máshol is. 2 hónap múlva megláttam újsághirdetésben, a Metro-ban 12e Ft-ért. De akkor ott és csak nekem kihagyhatatlan volt az ajánlat, na persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!