3 hó bejelentett munka= felvehető hitel?
mindegy a banknak, hogy miből fizeted, csak fizesd.
Ha jól értem, akkor lakáshitel lenne és az ingatlant már kinézted...
10millió a vételára. Szétnéztél,hogy hasonló ingatlanok mennyibe kerülnek a környéken?
ha a forgalmi érték 10millió, akkor szerintem kb. 7,2millió ft hitelt kapsz adott ingatlan megvásárlásához. Jó esetben 7,5millió is lehet.
7,5millió ft havi törlesztője 25 év futamidővel 55000-64000 ft között várható. Ehhez 160ezer ft nettó jövedelem kell 3 hónapra.
120ezer nettóval 6,8millió ft hitelre leszel hitelképes 10milliós ingatlan megvásárlása esetén.
utolsó, és attól neked jobb lenne, ha egy másik embert megszívatsz? attól neked ugyanúgy kell adóznod, hogy a másik nem fizet.
üdv, egy adófizető
Kedves 14:20!
4 órára vagyok bejelentve tehát adózom b@z_meg! Sőtt én lennék a legboldogabb ha rendesen adózhatnék, csak az a helyzet, hogy örülhet az ember , hogy van munkája.
Ha nem a kérdésre válaszolgatsz akkor minek írsz ide. Ráadásul senkit nem érdekel a véleményed.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!