Utólag jogosan követelnek saját hibájukból elmulasztott papírt hitelügyintézők?
Ha van rá 30 napod, akkor június 28-ig van időd beszerezni. Addigra meg a munkáltatód is eldönti, hogy mit akar veled 2 nap múlva.
(fogyasztási cikkre hitelt felvenni... sose tanulnak az emberek...)
Huhh,a hitelt már felvetted -ezen javítani nem tudsz.
Én azt tenném,hogy felvennék baráttól,ismerőstől,rokontól valakitől akit ismersz 110.000 forintot(a lényeg,hogy ne hivatalos bank,vagy pénzintézet legyen) és azzal azonnal,de haladéktalanul rohannék a bankba,hogy visszafizesem a felvett banki kölcsönt.Kifizetném persze amára összegyülemlett banki kamatokat,THM-et is,hogy semmilyen követelése ne lehessen a banknak velem szemben.
Ezt a kifizetést -ha sehogy máshogy nem megy- barátok által megelőlegezett pénzből tenném.
Emellé pedig 1 embertől(lehetőleg ugyanattól akitől a pénzt kérted,hogy ne tartozz 1000 fele) felvenném a televízióhoz szükséges pénzt,és az egészet cakk-pakk minnél elöbb elkezdeném törleszteni.
Persze közben azért valamennyi pénzt még félre is kellene tenned,ugyhogy én most a helyedben nagyon,de nagyon összehúznám azt a nadrágszíjat.(feltételezem,hogy nem 580.000 a nettó fizetésed,és nem befektetésnek vetted fel a kölcsönt)
1.hozzászólónak:
Szerintem semmi probléma nincsen ha műszaki dologra veszi fel az ember a hitelt,természetesen ha 0% a kamat rajta!Minek fizesse ki egybe ha 1 éven belül kamatmentesen kitudja fizetni.
2.hozzászólónak:
Huuhh,nincs banki kamat,nincs semmi olyan dolog ami miatt ki kellene fizetnem a hitelt egyben.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!