Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 3 éve felvettem 3 banktól...

3 éve felvettem 3 banktól hitelt a barátomnak, aki nem fizet semmit. Én nem vagyok hajlandó abból a pénzből egy forintot se fizetni amiért én dolgozok meg (külföldön) Mennyi idő után évül el a hitel? Mit tudnak így kezdeni velem a bankok?

Figyelt kérdés
Fedezet nem volt a hitelekre. Papírt pedig SAJNOS nem irattam az illetővel, hogy én pénzt adtam neki.
2011. máj. 27. 17:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az elmúlt 2 évben külföldön dolgoztam, legálisan, bejelentve, egy fillérts sem vontak le... semmi nincs a nevemen, max egy mobil XD

és ez a "pasi" ebből él mint utülag kiderült, van pár felmondott hitele, amije van (autó, stb..) mind a szülei nevén, ráadásnak még 2 csajról tudok akit így lehúzott. NEM HISZEM EL HOGY AZ ILYENEKKEL NEM LEHET MIT KEZDENI, NEM LEHET SEHOGYAN SE IGAZSÁGOT SZOLGÁLTATNI? Amugy verőlegények tervbe voltak, de tudok jobbat, börtönbe fogom juttatni, amíg pedig kinn van idegileg tönkre teszem, tudom mitől retteg. Amennyire tudok szeretni, százszor annyira tudok gyűlölni és kbaszottul bosszúálló vagyok.

Ja és NEM FIZETEK.

2011. máj. 28. 09:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

- Állítólag léteznek ilyen nemzetközi megállapodások de én még soha senkitől nem hallottam, hogy működnének is... Szerintem semmi félnivalód nincs behajtástól, AMÍG külföldön vagy vagy a pénzedet otthagyod

- Viszont ha hazajössz tuti, hogy azonnal keresni fognak és behajtják. A bankot az nem érdekli, hogy kinek adtad a felvett hitelösszeget

- Mivel akarod börtönbe juttatni? Mert az önmagában, hogy megkért téged vegyél fel neki hitelt nem bűncselekmény.... Ez inkább a te bolondságod, hogy megtetted neki.

2011. máj. 28. 09:51
 13/20 A kérdező kommentje:

Tudom róla h BŰNÖZŐ, és tudom hogyan-mivel csukathatom le, de per pill nincs rá időm, bár pénzem lenne- inkább nyaralok belőle, de ami késik az JÖNNI FOG!

Amúgy lassan 1,5-2 millió között van a tartozása.

Bérgyilkost ismer vki? (sajna csak vicceltem..)

2011. máj. 28. 10:09
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Mármint úgy érted lassan 1,5-2 millió között van a tartozásOD?
2011. máj. 28. 10:51
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez az ország pont az ilyen férgek miatt nem otthonom és nem is igazán kívánok itt lakni. Max rokonok miatt jövök ide. Sőt, ha lehetne töröltetném a magyar állampolgárságomt is... De attól még nem karom annyiban hagyni ezt az egészet.
2011. máj. 28. 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:
kétlem, hogy az országot ez alapján kéne megítélni. Ezt az embert te választottad barátnak. Az én barátaim ilyet nem tennének.Pedig magyarok...
2011. máj. 28. 17:38
 17/20 A kérdező kommentje:

háát, pedig ha 1000 ismerősöm közül 5 rendes ember, aki nem lopna meg soha. még a saját anyámból is kinézem h elköltené a pénzem ha arra kérném h vigyázzon rá...

külföldön pedig a magyar a legnagyobb ellenség, kivétel nélkül mindenki lopott tőlünk és hazudott ahogy csak tud, annak ellenére h sokszor olyan embert alkalmaztunk aki 3 nap mulva éhen halna, mert agy nélkül megy külföldre dolgozni... nyelvtudás pedig luxus.

de visszatérve a témámhoz, örülnék ha pl egy ügyvéd válaszolna, mit tudok tenni?

2011. máj. 28. 18:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnos igaza van a kérdezőnek, külföldön a magyarokról valóban ezt gondolják és azt kell mondjam sajnos nem is alaptalanul!
2011. máj. 28. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:

szakmai válasz:

A világon semmit sem tudsz tenni.

Ha van papírod róla, hogy odaadtam a barátodnak a pénzt akkor polgári per, ha az sincs akkor még az sem.

De a bank felé a tartozást nem tudod megúszni. Mostmár akkor sem évül el ha nem veszed át az ajánlott levelet (már kb. 2 éve). Ahogy lesz valami tulajdonod rögtön behajtók, ahogy megtalálják egy magyar (vagy külföldi) számládat azonnal inkasszó.

2011. máj. 28. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

Erdekes, en meg sokkal tobb normalis magyart ismerek, bar lehet ez azert van, mert en megvalogatom a barataimat, te kedves kerdezo viszont nem.

Rakudlhetsz bergyilkost persze, de azzal nem csak hogy nem oldasz meg semmit, mert a tartozasod marad, hanem meg ugyanolyan feregge valsz, mint o. A bosszu amugy is primitiv emberek szokasa.

2011. máj. 30. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!