Ha rendszeres átutalást kérek a CIB Bank-tól, bankon belül, akkor az mennyibe kerül havonta?
ha az inter-europával kötöttél még annak idején szerződést, akkor a tulajdonosváltáskor értesítettek az új csomagodról
amúgy meg felhívod a telefonszámukat vagy az internetes felületükön megkérdezed a számlaszámod alapján, hogy milyen csomagban vagy
Hát igen, ez megoldás, csak MOST és INGYEN szerettem volna tudni. Nem is gondoltam, hogy díjcsomagonként ennyire változó... Igen, az Inter- Európával. :-)
Meg az is megoldás, ha bemegyek és megkérdezem. :-)
Köszönöm az eddigi hozzászólásaidat.
Szép napot.
most és ingyen válaszolnak neked az online felületen
de amúgy baromi megterhelő lenne, ha megnéznéd a kondíciós listában a legmagasabb összeget...
Már rég megnéztem, de mint már írtam nem tudom melyik csomagban vagyok, így a pontos választ nem tudom meg, de legalább láttam, h milyen árak vannak...
"Nagyon jó, amit linkeltél, köszi! (Sajnos ebből sem tudom kikövetkeztetni a sz.csomagot, de sokkal előrébb vagyok.)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!