Ha az OTP banknál lekötnék 2 millió forintot 1 évre, mennyit kamatozna az egy év alatt?
A kérdésem kicsit kibontva a következő: az OTP banknál milyen lekötést érdemes választani ilyen összegnél?
Úgy tudom, az OTP nél lekötött pénzre van állami garancia.(sajnos nem nagyon vagyok otthon ezekben a témákban, ezért kérdem a véleményetek, előre is köszönöm;)
Én úgy tudom, hogy a kamatadó az 16%-os.. ami a kamatból jön le, az OTP a legbiztonságosabb bank de szerintem nincs esélye annak, hogy a többi bank csődbe menne :D szóval szerintem egy cib-be is berakhatod 1 évre ha ott nagyobb a kamat :)
Nézd ez egy nagyon hasznos oldal itt kiválasztottam neked a 2 milliót és itt írja le, hogy mennyi a kamat az egyes bankoknál :)
Az OBA garancia minden bankban érvényes, jelenleg 100.000 EUR a biztosítási összeg/fő/bank.
UniCreditnél 8%-os betét is van, igaz csak 2 hónapos, de több helyen is van 7%-os éves betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!