Bankosoknak! Nehéz megtanulni az értékpapír működését? Érdekelne de attól tartok nincs hozzá elég eszem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:56
2/5 anonim válasza:
Pedig egyszerű : Minden úgí működik (Tőzsde + válság), hogy a szegényembernek legyen a legrosszabb :(
Ne vágj bele !
3/5 anonim válasza:
Mindíg is úgy volt, amióta világ a világ, hogy ez a közmondás élhessen.
"Több a pénze mint az esze"
De azért próbálkozzál valamennyive. "Aki met, az nyer"
Mindet soha ne tedd föl egy lapra.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ha már attól tartassz, hogy nincs hozzá eszed, inkább ne vágj bele...........
5/5 anonim válasza:
Átlagemberként azt mondom nehéz. Nem véletlenül sok a matematikus és atomfizikus ezen a területen. Van egy-két kivétel akinek ilyen végzettség nélkül is van hozzá érzéke, de az viszonylag kevés és megkockáztatom hogy csak oltári mázlisták. Tanultam ilyet, de megmondom őszintén hogy a határidős ügyleteknél meg az opcióknál végem volt. A kül. összetett pozíciókról már ne is beszéljünk. Sztem kezdj el foglalkozni vele, utána olvasni és majd meglátod mennyire megy. Előre nem lehet megjósolni, de az tuti hogy nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!